tiistai 14. helmikuuta 2017

Lasse Nousiainen: Konttaava koomikko
© Luetut kirjat

Jotain naurettavaa on syntynyt
 
Lasse Nousiainen
Konttaava koomikko
Kustannusosakeyhtiö Tammi Oy
2017
 253 sivua

Kirjastolaina


Lasse Nousiainen on tehnyt Kirjan. Se on kieli poskessa kirjoitettu tosikoille, joilla on halua ja mahdollisuutta kasvaa vielä veitikaksi. Se on tarina virillistä miehestä, joka haluaa vielä hetken olla äidin pikkupoika kaikkine tarpeineen.
 
Koitan myös samalla ymmärtää niitä lukijoita, joihin tämän kategorian kirjat eivät saa hykerrystä aikaiseksi. Meitä on moneen junaan ja asemallekin jää runsaasti vielä lipullisia matkustajia tämä kirja kainalossa. Nousiaisen huumori on mielestäni itseironiaa täynnä. Kuulen hänen samalla nauravan myös omalle sukupuolelleen, jonka edustajana hän on maailmaa katsonut ja kokenut onnistuakseen tämän kirjan tekemisessä.
 
Jos Konttaava koomikko saa jatkoa, niin tämä nimeä vailla oleva heppu voisi ikääntyä sopivasti köpötteleväksi koomikoksi, jonka kaverina olisi Ylermi Petri Karran Iloisten ihmisten huvilasta. Mitä nämä kaksi herraa muistavatkaan omista "sirkusajoistaan" pitkissä kalsareissaan reinot jalassa ukkokerhossa. Mene ja tiedä! Sitä sopii ehdottomasti toivoa. Tämä kirja kolahti isosti minuun ja upposi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti